27 januari: Chicks vs. Boys

27 januari: Chicks vs. Boys

Woensdag 27 januari was het weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending gingen de vrouwen de strijd aan met de mannen om uiteindelijk het andere geslacht beter te begrijpen. Dit doen zowel de mannen als de vrouwen door elkaar pittige vragen te stellen.

De boys werden deze week vertegenwoordigd door Neal de Haseth (links) en Gershwin Bonevacia (rechts).

Neal is 20 jaar oud en is geboren op Curaçao. Hij studeert voor logistiek teamleider op het mbo en zit in zijn eerste jaar. Wat hij in de toekomst wil gaan doen dat weet hij nog niet. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten, buiten hangen met vrienden of gamen.

Gershwin, geboren in 1992, is een jonge, ambitieuze en gedreven artiest met een grote hoeveelheid talent. Hij is een poëet, spreker, theatermaker, schrijver en de organisator van “I Speak”, een podium waarin hij andere jongeren een stem geeft om op dichterlijke wijze zichzelf te laten horen.

Na een aantal jaren op Curaçao gewoond te hebben, groeit hij verder op in Rotterdam en daar ontwikkelt hij zijn passie voor poëzie. Na een aantal literatuurprijzen te hebben gewonnen, is Gershwin Bonevacia inmiddels uitgegroeid tot een echte woordkunstenaar.

Ben je benieuwd wie ‘the battle of the sexes’ heeft gewonnen? Luister de show hieronder terug! 

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *