27 mei: alles over de Kindertelefoon!

De Kindertelefoon heeft als missie dat elk kind anoniem in vertrouwen moet kunnen praten over alles wat hem/haar bezighoudt. Kinderen en jongeren kunnen gratis bellen en chatten met De Kindertelefoon. Samen met deskundige vrijwilligers gaan zij in gesprek om te kijken naar welke oplossingen er misschien al bedacht zijn en hoe je dat aan kan pakken. Zij geloven dan ook dat jongeren heel goed in staat zijn om zelf oplossingen te bedenken, zij ondersteunen hen daar graag bij.

logo kindertelefoon

Naast bellen en chatten kunnen jongeren ook op de website van De Kindertelefoon informatie en advies vinden, een bericht achterlaten of met elkaar in gesprek gaan op het forum.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden wat De Kindertelefoon allemaal doet? Wil jij graag weten wat de top 3 is waarover het meest gebeld en gechat wordt? Vraag jij je af hoe je geholpen kan worden als je mishandeld wordt?

 

Sandra (vrijwilliger bij De Kindertelefoon) en Arian de Vries (werkbegeleider De Kindertelefoon) waren woensdag 27 mei te gast bij Chicks And The City van Radio Rijnmond tussen 19:00 en 20:00 op 93.4 FM.

Foto Arian de Vries.jpg Arian de Vries

Kijk ook eens op de website van de kindertelefoon: www.kindertelefoon.nl.

luister hier de show terug:

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *