28 JUNI: DAG #SEIZOEN 6

28 JUNI: DAG #SEIZOEN 6

De zomer is officieel begonnen! En dat betekent zon, zee, strand en vakantie. Helaas betekent de zomer ook dat seizoen 6 van Chicks and The City er weer op zit. Maar niet getreurd, na de zomerstop komen wij gewoon terug met een gloednieuw seizoen.
Woensdag 28 juni keken we eerst nog terug op een bijzonder seizoen!

Chicks And The City is radio door meiden uit Rijnmond voor jong en oud, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt! De verschillende Chicks zijn meiden die het hart op de tong dragen en die het leuk vinden om een beetje te bluffen, uit te dagen en te geinen. Daarnaast deinzen zij er niet voor terug om de vragen die zij hebben hardop te stellen. En gaan zij actief opzoek naar het antwoord. Soms weten ze het zelf, vaak vragen ze het ook aan anderen. Dat kunnen Super Chicks zijn die het maatschappelijk gemaakt hebben, maar ook boys en volwassenen worden aan de tand gevoeld.

En ook in het afgelopen seizoen ontvingen wij weer inspirerende Super chicks zoals de eerste rolstoelvolgster van Nederland Kubra Murt en vrouwencoach Eliane Coutinho. In de Chicks vs. Boys-show hebben we van de verschillende boys die bij ons te gast waren, weer nieuwe inzichten opgedaan over het andere geslacht. Verder hadden we dit seizoen twee speciale shows die mede mogelijk werd gemaakt door de meiden van CATC-Dichtbij. Daarnaast vierden wij dit seizoen ons vijfjarig bestaan bij RTV Rijnmond! En dat werd groots gevierd.

Tijdens de show blikten we samen met de chicks Franklina, Amel, Cheyenne, Dewi, Wissal, Angel, Linda, Nanda en Ashanti terug op een zeer divers seizoen. Welk onderwerp is de chicks echt bijgebleven? En welke gasten vonden zij het leukst?

Van nieuwe inzichten tot de leukste en meest bijzonderste momenten: het kwam woensdag allemaal voorbij!

13516269_777347895739992_598938898401550401_n

Woensdagavond 28 juni kon je weer luisteren naar Chicks and the City van 19.00 tot 20.00 uur op 93.4 fm. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *