11 jan. Blogger Esmee Trouw

Als jij Instagram een beetje bijhoudt ben je haar ongetwijfeld weleens tegengekomen: Esmee Trouw. Op 21-jarige leeftijd is ze niet alleen online bekend als Instagrammer, blogger en YouTuber, maar ook door het oprichten van mediabureau ‘Supermooi’. Na het opbouwen van een netwerk leeft ze ieders droom: geld verdienen door het gebruik van social media.

Na jaren fanatiek Instagrammen te werd Esmee vaste blogger bij Fit Dutchies. Dit is een website waar iedereen zijn dagelijkse motivatie kan vinden voor een fit and healthy lifestyle. Nadat ze deze stap had gezet besloot ze haar eigen blog te beginnen. Deze is up-to-date met recepten, fashiontips, hotspots, maar ook persoonlijke verhalen.

Dit jaar begon ze met het uitbreiden van haar bereik door een YouTube channel aan te maken. Sinds deze maand is upload ze zelfs dagelijks een nieuwe video.

 

Supermooi geld verdienen

Maar hiermee is nog niet alles over deze 21-jarige schone gezegd, want naast dat ze een social media bekendheid is, runt ze ook nog eens haar eigen mediabureau, Supermooi. Haar werkzaamheden sluiten perfect aan op het leven hierbuiten, want ze richt zich onder andere op social media. Esmee heeft haar accounts zodanig op orde dat ze met één foto flink wat geld kan verdienen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, maar hoe bekender de naam Esmee Trouw wordt, hoe groter de geldbedragen zijn die ze binnenhaalt.

 

Trouw in Rotterdamesmee3

Tegenwoordig is Esmee gevestigd in Rotterdam en brengt hier, in onze stad, dan ook veel tijd door. Op haar blog zie je dit al terug, maar ook haar Instagram staat vol met de leukste kiekjes genomen in de Nederlandse Havenstad. Esmee was echter niet altijd een meisje van de grote stad. Ondanks dat ze wel geboren is in Rotterdam heeft ze ook nog een tijd in Brielle (Oostvoorne) gewoond. Toen ze 16 jaar was realiseerde Esmee zich dat ze hier niet haar plek was. Ze voelt zich verbonden met Rotterdam, en ze heeft naar eigen zeggen ook veel gemeen, zoals het eerlijke en de nuchterheid.

 

Op 11 januari was Esmee Trouw bij ons te gast en vertelde ons alles over haar weg naar succes. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug:

                                        

Tekst door: Dewi Buzink

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *