4 APRIL: CHICKS VS. BOYS

4 APRIL: CHICKS VS. BOYS

Twee Chicks+ Twee Boys+ Pittige vragen= The Battle of the Sexes. Ja ja, afgelopen woensdag was het weer tijd voor een Chicks vs. Boys-show. Tijdens deze show strijden de chicks tegen de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stellen elkaar zeer pittige en brutale vragen.

Wie waren de boys die onze studio durfden te betreden?

Maak kennis met… de 23-jarige Charlton Labad (links) beter bekend als Jaylee Grey! Charlton identificeert zich als een echte levensgenieter. Vroeger kon je hem dan ook altijd in de club vinden. Hoewel hij nog steeds met volle teugen van het leven geniet, doet hij het nu wel een stuk rustiger aan. Na een moeilijke periode, probeert hij nu meer balans te creëren in zijn leven. Hij is nu 100% gefocust op het bereiken van zijn doelen! Charlton ademt dans en art. Hij zegt: “Art is een expressie van gevoel in combinatie met kunst. Art is voor ‘open-minded people’. Iedereen vindt zijn eigen weg daarin. Het kan een uitlaatklep zijn, wat voor velen verlossing kan brengen”.

Charlton ging natuurlijk niet alleen de strijd aan tegen onze chicks. Hij werd vergezeld door een oude bekende van ons: Clifford Thomas. Clifford ging eerder al de strijd aan met onze chicks Lorainne en Amber in de Chicks vs. Boys-show! Is het hem gelukt om zijn revanche te halen?

Even voorstellen… Clifford Thomas is geboren en getogen in Rotterdam. Hij is zanger, acteur, host en motivator. Van jongs af aan was hij al omringd door muziek. Clifford heeft zijn liefde voor muziek dan ook dan niet van een vreemde. Zijn gehele familie ademt muziek. Van zijn ouders tot aan neven, nichten, ooms en tantes. Vanaf zijn zestiende is hij het zingen serieus gaan nemen en is hij verschillende workshops gaan volgen. Zo heeft hij o.a. een workshop gevolgd van de zanger David Gonςalves (bekend van Idols en The Voice of Holland). De vrolijke levensgenieter laat zich dan ook zeker niet hinderen door zijn beperking (geboren met Spina bifida; open ruggetje) en timmert momenteel hard aan de weg om zichzelf op de kaart te zetten. In 2016 mocht hij het nummer ‘Dream Away’ schrijven voor het Sophia Kinderziekenhuis en de film ‘Het Geheim Van Sophia deel 2’. Zijn persoonlijke motto is: “Ik wil door middel van alle dingen die ik doe mensen inspireren en ze mee meenemen op mijn reis in ‘life’ “.

Woensdag 4 april waren Charlton en Clifford te gast bij Chicks And The City van 20.00- 21.00 uur op Radio Rijnmond, 93.4 fm. Zij gingen de strijd aan met onze radiochicks Lorainne en Cheyenne. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *