6 april: Chicks vs. Boys

6 april: Chicks vs. Boys

Woensdag 6 april was het weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending gingen de vrouwen de strijd aan met de mannen om uiteindelijk het andere geslacht beter te begrijpen. Dit deden zowel de mannen als de vrouwen door elkaar pittige vragen te stellen.

De mannen werden deze keer vertegenwoordigd door Evi de Schurk (links)  en Mitchel Gallant (rechts).

De 25 jarige Dordtenaar Evi de Schurk (spreek uit als Èvi), is al een hele tijd onder invloed van muziek. Als ukkie zijnde hoorde hij al grove Hiphop bij zijn vader in de auto. Muziek van o.a. Slim Shady en Busta Rhymes, dit leidde tot een grote interesse in Hiphop. Vervolgens besloot hij zelf teksten te gaan schrijven en inmiddels is hij afgestudeerd aan de Rockacademie. Nadat hij met poetry in aanraking kwam kreeg zijn muziek een flinke wending. Hij wil de kunst van het dichten in andere formaten toepassen. Dit is te horen op de recent uitgebrachte ‘Alhoewel’ EP. Enige tijd geleden is hij met ‘SPOKEN’ naar Brazilië gegaan. Hier heeft hij met o.a. Blaxtar en Typhoon op meerdere plaatsen opgetreden. Een droogkloot, denker, reus, feestganger, genieter, dichter, artiest.

Mitchel Gallant is 24 jaar en is professioneel danser en acteur. Hij heeft onder andere gedanst in dansprogramma The Ultimate Dance Battle (2011), ook speelde hij in theatervoorstelling A Womans Worth van Kenneth Asporaat, het broertje van comedian Jandino.

luister hier de show van 06 april terug met de chicks en de boys!

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *