7 jan. Emmaly Brown! (#TVOH)

7 jan. Emmaly Brown! (#TVOH)

Wie kent deze chick niet? Blond haar, mooie rode lippen, een prachtige stem en finaliste van the voice of Holland 2014!

Emmaly-Brown

Emmaly Brown is een twintig jarige zangeres die niet alleen met haar prettige uitstraling, maar vooral vocaal boven iedereen uitstijgt.
Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Ze zingt rock als een rockstar en zingt ballads die je doen dromen!

CATC met super chick Emmaly Brown van the voice of Holland en Robin Pors van de Venga Boys

01 oktober was Emmaly al eens te gast bij de chicks van chicks and The City, en toen wisten we het al zeker: deze chick gaat het ver schoppen! (en we hebben natuurlijk gelijk gekregen)

tvoh-finale-emmaly-brown-scr

We waren benieuwd naar het leven na The Voice Of Holland en haar plannen!

 

Luister hier deze show terug!

Lees hier de persoonlijke column van Emmaly en luister de show van 01 oktober terug…

 

wist je dat Emmaly de 200ste liker was van de Chicks And The City Facebook pagina? Toeval bestaat niet!

foto

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *