8 MAART: CATC VIERT FEEST!

8 MAART: CATC VIERT FEEST!

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Chicks and the City bestaat dit jaar vijf jaar bij RTV Rijnmond (14 jaar in totaal). Deze mijlpaal lieten wij niet onopgemerkt aan ons voorbijgaan. Daarom vierde Chicks and the City op internationale vrouwendag haar verjaardag. 

Woensdag 8 maart stond onze live-uitzending volledig in het teken van internationale vrouwendag en ons vijfjarig jubileum. In vijf jaar tijd heeft Chicks and the City een roulerend team van jonge en talentvolle meiden mogen verwelkomen en zien groeien. “Who run the world? Girls!

Daarnaast hebben wij veel leuke en unieke gasten bij ons in de studio voorbij zien komen: van Caro Emerald en Danielle van Grondelle tot aan de superchicks en superdudes!

Tijdens onze feestuitzending openden wij vanaf 18.30 uur onze grote studio voor alle chicks (en boys) om ons vijfjarig bestaan samen met ons te vieren. Onder het genot van een drankje en een hapje kon je de live-uitzending bijwonen. Een scala aan gasten kwam bij ons in de studio langs. Zo was onze allereerste Chick (toen nog Chica radio, dus chica!) van de partij en spraken we met organisaties die zich inzetten voor vrouwen zoals stop straatintimidatie en TheHang-Out 010.  Het was een gezellige maar vooral ook informatieve avond.

Foto 29-06-16 19 39 56  Foto 29-06-16 19 23 11 Foto 29-06-16 19 21 10 Foto 29-06-16 19 42 33

Dit wil jij toch niet missen?

Even alle informatie op een rij:

Dag: woensdag 8 maart
Tijd: inloop 18:30 (uiterlijk 18:50 aanwezig, alleen voor genodigden!!)
Live radio show van 19:00-20:00 op 93.4FM

Woensdag 8 maart werd de feestuitzending tussen 19.00 uur en 20.00 uur op 93.4FM uitgezonden. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

Share This

About the author

Anne

Anne Gozoglu is al vele jaren betrokken bij Chicks and the City. Nog voordat zij bij radio FunX als producer aan de slag ging, kwam zij via haar opleiding in contact met Chicks and The City. Daarnaast heeft zij onderzoek verricht naar de luisteraars van Chicks and the City. Momenteel richt zij zich op de social media activiteiten rondom de show, redactie/productie werk en begeleidt de deelnemende chicks wanneer dat nodig is.

View all articles by Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *