Bara Talks #2: “Natasja geeft Rotterdamse meiden een stem “

Bara Talks #2: “Natasja geeft Rotterdamse meiden een stem “

Normaal gesproken is Natasja Morales degene die haar gasten het hemd van het lijf vraagt. Dit keer zijn de rollen omgedraaid! In de podcast Bara Talks wordt zij door presentatrice Anoesjka Imambaks aan de tand gevoeld.

In de eerste paar secondes van het interview genieten de dames van een lekkere Bara. “Het eten van Bara’s stimuleert ook het creatieve brein!” In deze tweede podcast aflevering van Bara Talks vertelt Natasja Morales over de media projecten van Chicks and the City. En hoe zij ervoor zorgt dat jonge meiden een platform hebben om onderwerpen te bespreken die normaal gesproken onbespreekbaar blijven. De meiden krijgen een kans om hun eigen stem te laten horen.

In de loop der jaren heeft Chicks and the city vele talentvolle dames in hun ontwikkeling mogen begeleiden. Je kunt de projecten van Chicks and the city dan ook zien als een grote kweekvijver van talent!

New podcast on the block: Bara Talks

Anoesjka Imambaks en Julio Lijkwan zijn de bedenkers en makers van de nieuwe podcast ‘Bara Talks’. Bij Bara Talks hoor je mooie en inspirerende gesprekken met change-makers: positieve verhalen van kleurrijke mensen en rolmodellen. “Verhalen die we veel vaker in de media willen zien.”

Bekijk en beluister hier de eerste twee afleveringen!

Foto header via Barabox Instagram

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *