Bellydance is hot! Vrijkaarten voor de Urban Fusion Dance Gala Show winnen?

WIN 2 vrijkaarten voor de Urban Fusion Dance Gala Show op Zaterdag 22 November van 20.30 – 22.30 (inclusief after party tot 00.30)

Het Shimmy Shake festival! Het hoogtepunt van het hele festival: de Urban Fusion Dance Gala Show, waar de internationale topartiesten hun fusion buikdans kunsten zullen laten zien. Denk aan stoere hip hop fusion of beeldende mime fusion of elegante tribal fusion. Je wordt 2 uur lang verrast met unieke dansoptredens van verschillende fusions. Zeker weten dat je zelf zin krijgt om te dansen! Gelukkig is er na de Gala Show ook een After Party in de Foyer met DJ KARA en een live optreden van folkrock band Sassenachs en fusion belly dancers Widdershins!
Maaspodium, St. Jobsweg 3, Rotterdam
meer informatie over het Shimmy Shake festival: www.shimmyshake.nl
Shimmy Shake Campagnebeeld Sharon Kihara 400x400-bbe81e35
Shimmy Shake Fusion Bellydance voor Chicks And The City

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *