Bonjour Amour? love sucks! (soms…)

Bonjour Amour? love sucks! (soms…)

Bijna 14 februari, de dag van de liefde.. De dag dat je toch stiekem hoopt op een kaartje, bloemen of zelfs heel blij kan doen met zo’n lelijke goedkope knuffel met “I love you”.

boris-knuffel-300x256 I luv joe…

Het idee is leuk, het cadeau zelf is vreselijk. Dit keur je ook maar één keer goed, meestal alleen het 1e jaar van een relatie. Komt hij of zij het jaar daarop weer met zo’n knuffel, dan gaat er ergens iets goed mis!

Wat mij opvalt is dat stellen nadat ze gaan samenwonen stoppen met Valentijnsdag. Het is ineens duur, geldklopperij en “we houden toch wel van elkaar” STOP!!!

We zoeken heel de dag naar erkenning, willen bevestiging. Iedere keer stellen we de vraag: “is dit leuk? Waar ben je?” enzovoorts. Dus juist op deze dag willen we de bevestiging dat we er nog toe doen. Dit kan ook met een kaartje van drie euro. Er hoeft geen fanfare bij te zitten of een duur cadeau.

Ik ben deze Valentijn nog vrij.. er staat niets op de planning qua dates. Nu ben ik ook druk met m’n winkel en heb m’n buik alweer vol van daten. De romantiek neemt me steeds in de maling. Een leuk uiterlijk en een mooi innerlijk matchen zelden, geloof me!!

De laatste jongen was een blind date.. Heb je jezelf helemaal beeldig in de stijgers gezet, ziet hij je niet eens! Volgens een vriendin was deze blind date super lief en heel gezellig. Ze had met hem op school gezeten en via Facebook weer contact gehad… echt iets voor mij dus (?).

Dus ik de foto’s bekeken; niet super dun maar dat ben ik ook niet dus ach… Toen hij het restaurant in kwam schrok ik toch wel een beetje. Hij was enorm! Zijn foto’s waren duidelijk van een hele poos terug??!! Hij was zo dik, dat hij zelfs zou struikelen over draadloos internet! Zijn streepjestrui was ook niet flatteus, net als de vlekken op zijn mouwen! Hij bestelde als voorafje twee mandjes stokbrood voor zichzelf en vroeg zonder blikken of blozen wat ik nam? Het duurde lang en zelfs na een fles wijn werd hij niet aantrekkelijk…

2571696

Nu zegt uiterlijk echt niet alles want mijn date met een knappe jongen ging ook mis;

  • Hij had geld als water (volgens hem zelf..)
  • Een mooie auto
  • Een duur huis

Maar toch….:

Hij moest drie euro lenen voor de “parkeergarage” en omdat hij zijn pinpas vergeten was betaalde ik de rekening van de wijn. Toen ik de metro instapte zat meneer met een rode kop (hij had heel de fles alleen opgedronken) een wagon verder… LOSER!!

Mijn laatste blamage was met een man die heel de tijd met zijn telefoon bezig was voor zijn werk.

Ik zat ondertussen met de ober op Grindr  dus was al onder de pannen… ik heb deze -aan zijn phone verslaafde- date middels een whatsappje laten weten dat ik inmiddels in de tram terug naar huis zat…

 

En Toch geloof ik nog in de liefde en ben ik bij m’n nieuwe toekomstige man de aller leukste Valentijn die hij ooit heeft gehad, inclusief fanfare en lelijke knuffel.

Foto 04-02-15 22 12 18 Selfie van Mels en zijn ”big love” Dirkje

Tot snel!!

Xxx

HuisColumnNicht Mels Beijer voor Chicks And The City

 

(ivm een extra sportuitzending vervalt de show van 11 februari. Chicks And The City zal op woensdag 18 februari weer uitzenden!)

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *