BROOD MEID!

BROOD MEID!

 

brood1

Hallo Meiden,

 

Hoe kan je leven toch vreemde en verschillende wendingen aannemen.

Zo was ik de zielige dikke homo die verlaten was door zijn prins en alleen achterbleef in de manege met kleine hond .. Nu ben ik ineens de eigenaar van een brood en banket winkel??!

 

Ga je dan iedere dag zo vroeg je bed uit om brood voor het volk te bakken, Mels? NEEEEEE natuurlijk niet! … ik ben in de ochtend voor niemand echt leuk en zuur brood verkoopt nie. Ik werk samen met een leverancier die toevallig de beste spullen in Rotterdam verkoopt. Deze bakt en ik verkoop. Natuurlijk op ‘z’n Mels’, dus met veel glitters en boter! (boter glimt ook)

 

Deze nieuwe uitdaging brengt natuurlijk weer verschillende situaties met zich mee en deze kan ik weer delen met jullie. Ik zou al een boek kunnen schrijven van vertegenwoordigers die al bellen met de meest vreemde prducten. Ze bellen zelfs om supersonische schoonmaakdoekjes? Geen roze … dan gaat de deal bij voorbaat al niet door! De vertegenwoordiger van roze koeken mag zich nu al rijk rekenen!!

 

Op dit moment zit ik druk in m’n “opleidingsfase”. Smeer me rot! Probeer maar eens een beetje sensueel een stukje kaas te snijden met een machine waar je eigenlijk bang voor bent. Gelukkig leer ik snel en is mijn leraar een beeldschone zonnebank bruine adonis met hoe toepasselijk .. een broodjes buik hahahaha …

 

Nu hoop ik stiekem op de prins met het witte brood .. Hoe romantisch zou dit zijn? .. Samen bakken, eten en dik worden .. Ik zeg JA! ..

Ken of ben jij deze Brood Prins?? Call me!

 

Volgende column zal weer geheel in het teken staan van mijn liefdes leven .. Ik ben op de goede weg .. de liefde van de man gaat nu eenmaal door de maag Toch!

 

Kus en tot snel!

 

HuisColumnNicht Mels Beijer voor Chicks And Thre City

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *