CATC Insta Live Talk: Rouwen zonder zwart randje

CATC Insta Live Talk: Rouwen zonder zwart randje

Iedere dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur gaan de radiochicks op Instagram live met een CATC Insta Live Talk. Bij de Insta Live Talks gaan de meiden onder andere in gesprek met gasten die in het verleden al eens bij Chicks and the City te gast zijn geweest.

Op maandag 4 mei vindt de dodenherdenking plaats. In het kader van die dag gaat radiochick Amber Brabander op dinsdag 5 mei in gesprek met schrijfster Ameline Ansu. Zij praten over rouw en het belang van herinneringen.

CATC Insta Live Talk

In haar boek ‘Van Harte Gecondoleerd’ wijdt Ameline een heel hoofdstuk aan het onderwerp herinneringen. Tijdens de Insta Live Talk zal zij ons dan ook de nodige tips en tricks geven. Daarnaast bespreken Amber en Ameline, in de trant van de winactie (je kunt het boek ‘Van harte gecondoleerd winnen!) op onze Instagram, ook hoe muziek een belangrijke rol kan spelen bij rouw en welke betekenis muziek voor Ameline heeft bij het herinneren van haar ouders. En de dames maken natuurlijk de winnaar van het boek bekend! 

Op woensdag 22 april was Ameline bij ons te gast in de show. Zij sprak toen onder andere over haar motivatie om het boek ‘Van harte gecondoleerd’ te schrijven. Beluister de podcast hier terug.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *