CATC talkshow & livestream @ Rotterdam Uitdagen!

CATC talkshow & livestream @ Rotterdam Uitdagen!

Zondag 10 september is het tijd voor de tweede editie van de Rotterdam Uitdagen. Chicks And The City is erbij met een spetterende showcase van SKVR Dans, Theater en Radiomakers! 

Chicks Wissal en Cheyenne staan samen met CATC radio presentatrice Natasja Morales zondag in de foyer van de Theater Rotterdam Schouwburg en zullen verschillende SKVR deelnemers interviewen. Ondertussen zorgen chicks Ashanti en Suzanne samen met SKVR media docente Elsbeth van Noppen ervoor dat alles goed op beeld wordt vastgelegd. Zodat je het later terug kan kijken? NEE! Zodat je diréct mee kan kijken!  De content is namelijk direct beschikbaar door middel van een livestream. De livestream wordt zondag tussen 14:45 en 15:30u uitgezonden via onze Facebook page.

 

screenshot

 

Over de Rotterdam Uitdagen

Op 9 en 10 september 2017 barst de tweede editie van de Rotterdam Uitdagen los. Deze editie geeft weer een mooi beeld van wat je het komende seizoen aan cultuur in Rotterdam kunt beleven. En de Rotterdam Uitdagen zijn net zo veelzijdig als het culturele veld zelf. Van videokoken voor dummies in de dumplingbus tot een temperamentvol concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Van een workshop van het Belasting en Douane Museum, waarbij je zoveel mogelijk spullen de grens over smokkelt, tot een voorstelling van SKVR Theatermakers over de selfiegeneratie….Een zeer divers programma dus, waar voor iedereen wel iets uitdagends tussen zit! 

Rotterdam Uitdagen 2017
Waar: Schouwburgplein Rotterdam
Wanneer: 9 & 10 september 2017 
Meer info: www.rotterdamuitdagen.nl

0570_UITDAGEN2017_FB-HEADER

Dit festival is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

 

 Check ons zondag 10 september tussen 14:45 en 15:30 in Theater Rotterdam (Rotterdamse Schouwburg)!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *