Change is coming girls!

Change is coming girls!

Plus Size is the New Normal!

Normaal gesproken zien we alleen slanke modellen op de catwalks tijdens Fashionweek in New York, maar dat is sinds zaterdag 12 september 2015 verleden tijd.

 

Schermafbeelding 2015-09-13 om 14.21.43

Onze super chick Danielle van Grondelle heeft zaterdag voor Project Runway tijdens New York Fashionweek de finale gelopen en heeft hiermee geschiedenis geschreven, change is coming ladies!

Foto 13-09-15 10 58 03     Foto 13-09-15 10 58 07

Hoe vroeger niemand gezien wilde worden met een grote kont, doen wij vandaag de dag massaal met z’n allen squads om wat meer vulling te krijgen van achteren.

Curvy is the new normal. Je ziet het al bij sterren zoals Beyonce, Nicki Minaj en Kim Kardashian.

Maar nu lopen ook de catwalks niet meer achter.

 

Super chick Danielle van Grondelle is onze Nederlandse inspiratie. In het laatste interview die zij met Chicks And The City had, vertelde zij tussen de lijnen door, dat haar succes als topmodel met maatje 42 kwam nadat zij zichzelf had geaccepteerd voor wie zij was. Ook de wijze woorden van haar vader dat zij in haar dromen moest blijven geloven, waren cruciaal.

AiYKtWLGfRmQ11_5g4hcFD3LejHGt3VnSJLbw7JxgsY,qoH0e36lO_MXn5BCeEU3mpIalEUcAT1Ralolei0AdqE

femina3

”Schoonheid komt voor in alle vormen en maten, wees jezelf en omring je met fijne mensen” De wijze woorden van Danielle…

 

Woensdag 16 september hebben we de eerste uitzending van dit seizoen gemaakt en stond het thema ‘’Schoonheidsideaal’’ centraal. We spraken met de Cosmetisch arts en tevens portretschilder dr. Rogier Meulenaar over wat schoonheid is en hoe het bepaald wordt. En ook of hij de verandering van het schoonheidsideaal ervaart in zijn Praktijk voor Injectables.

Rogier_530x700

In de wereld van beauty en schoonheid maakt een bezoekje aan een professionele kliniek steeds vaker deel uit van de persoonlijke verzorging. De mogelijkheid iets aan je uiterlijk te laten doen is voor iedereen bereikbaar geworden en niet alleen een ‘ver van mijn bedshow’ in het land van BN’ers en filmsterren.

In de uitzending van woensdag 16 september vertelt cosmetisch arts dr. Rogier Meulenaar over de cosmetische mogelijkheden van botox en fillers; wat is het precies, wat kan het voor je doen en – niet onbelangrijk – wat kost zoiets nou!

Ook belde we live naar New York met Super Chick Danielle van Grondelle om haar aan de tand te voelen over dit onderwerp!

Luister hier de show van woensdag 16 september terug!

 

Sexy is hoe jij je voelt en heeft niks te maken met een ideaalbeeld. Vind jij jezelf aantrekkelijk dan zul je zien dat iedereen dat om jou heen ook vindt.

 

Iedere woensdag Chicks And The City van 19:00 tot 20:00 op Radio Rijnmond op 93.4fm

Zie hier een inspirerend filmpje van Ashley Graham:

‘’Plus-size? More Like My Size’’

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *