Chicks Report… Lead Your Future

Chicks Report… Lead Your Future

Lights, Camera, Action! In november was Chicks And The City aanwezig bij de kick-off van Lead Your Future. En nu kunnen wij eindelijk de video’s laten zien!

Lead Your Future (LYF) wil jonge meiden onder andere helpen om meer de regie over hun eigen leven te nemen. Acteur en danser Juvat Westendorp opende de kick-off met een zeer actieve workout. Heel de zaal ging los. Daarna was het tijd voor de inspirerende gastsprekers en de panelgesprekken.

Na afloop gingen de chicks Suzanne, Cheyenne en Ashanti als ware reporters aan de slag en lieten zij geen enkele gastspreker, leerling en/of student weggaan voordat zij met de chicks hadden gesproken. Benieuwd naar wat zij allemaal te vertellen hadden? Bekijk hieronder gauw de video’s!

Als doorgewinterde reporter ondervraagt Cheyenne initiatiefneemster Stella van der Sluis 

 

“Ik heb vele rolmodellen. Mijn moeder is één van ze. Zij is een fantastische moeder en een sterke vrouw”- deelneemster Kimberly 

Gastspreekster Samira El Idrissi is één van de ambassadeurs voor Jongeren Op Gezond Gewicht! 

Alyssa en Vanessa zijn twee Rotterdamse leerlingen die worden gekoppeld aan een student van de Erasmus Universiteit… Spannend! 

 

“Wij willen de jonge meiden stimuleren en motiveren in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl”- The Healthy Sisters

 

Student Marie zal de komende tijd als rolmodel dienen voor vele meiden! 

 

“Ik ben al zelfverzekerd. Maar ik zou toch wel willen leren om meer lef te tonen”- Elya

 

Cheyenne vraagt Voedingswetenschapper Trudy Voortman naar de rol van voeding in het ontwikkelen van je talenten

 

“Als je goed in je vel zit, dan lukt alles beter”- Lotte

 

“Ik wil heel graag geneeskunde gaan studeren en chirurg worden”- Ryshary

 

“Ik geloof heel erg in de kracht van diversiteit”- Hoogleraar Erasmus MC Hanneke Takkenberg 

Woensdag 20 december waren Stella van der Sluis en Stephan Glerum van Lead Your Future bij ons te gast. Luister de show hier terug! 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *