Chicks and the City against Racism

Chicks and the City against Racism

De meiden van Chicks And The City zijn tegen racisme en verwelkomen je tijdens het event: Chicks And The City Against Racism op donderdag 21 oktober om 19:00u in het Bibliotheektheater in Rotterdam.

Bekijk hier de livestream terug!

De meiden spreken zich in het kader van Black Achievement Month uit over racisme. Maar dit doen zij natuurlijk niet alleen. Tijdens een live debat gaan de meiden waardevolle gesprekken voeren met drie inspirerende sprekers. Je wordt o.a. meegenomen in de geschiedenis van zwarte mensen en de hedendaagse impact van de slavernij. Bovendien wordt er gesproken over hetgeen wat er nu wordt gedaan en wat we samen kunnen doen om de toekomst te verbeteren. Alleen maar meekijken? Zeker niet! Chicks And The City wil ook jouw stem horen tijdens dit interactieve programma. Hoe gaaf is dat?

Wil jij hierbij zijn? Zorg dan dat je verzekerd bent van een toegangskaartje. Deze koop je via Eventbrite.

Over Chicks And The City

In 2004 bedacht mediamaker Natasja Morales het concept Chicks And The City (CATC): meidenradio als participatieproject in Rotterdam. CATC is een talentontwikkelingstraject waarbij meiden in de leeftijd 15-25 jaar uit de haarvaten van de stad al doende leren. Nu, 17 jaar later, is CATC een breed mediaplatform. Op verschillende manieren en in diverse media – live en online – worden items gemaakt, content gerealiseerd en activiteiten georganiseerd. Vóór en dóór meiden en iedereen die geïnteresseerd is in deze belevingswereld. De meiden van CATC werken aan talkshows, podcasts, social media, YouTube & TV series, livestreams, mediaworkshops en educatieve events. Dit Chicks And The City Against Racism event is samengesteld en wordt georganiseerd door de meiden van CATC.

Toegang

• Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110• Toegang: Vanaf 4,00 euro• Datum: donderdag 21 oktober. Inloop vanaf 19:00u – Tickets: via Eventbrite.

Voor toegang tot het Bibliotheektheater is een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs verplicht. Kijk hier voor meer informatie.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *