Chicks and the City maakt kans op Appeltje van Oranje

Chicks and the City maakt kans op Appeltje van Oranje

Met trots kunnen wij zeggen dat Chicks And The City is genomineerd voor een Appeltje van Oranje.Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan initiatieven die ertoe doen. Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar Kansengelijkheid voor álle jongeren. Dat betekent dat de prijzen dit jaar naar projecten gaan die zich inzetten om jonge mensen gelijke kansen te geven en controle te laten nemen over hun eigen leven. Hoe gaaf is dat! Vanaf woensdag 12 januari kan er tien dagen lang gestemd worden. Help jij ons een handje mee om deze prijs binnen te slepen? Breng je stem uit via stem.oranjefonds.nl.

Wat is een Appeltje van Oranje?
De appeltjes worden jaarlijks door het Oranje Fonds wordt toegekend aan drie bijzondere, innovatieve of succesvolle projecten. Er zijn deze keer in totaal 39 projecten in de race voor grootse prijzen, die worden uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 25.000 euro. Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar Kansengelijkheid voor alle jongeren, want dat kansenongelijkheid is een urgent probleem in onze samenleving, dat door de coronacrisis alleen nog maar groter is geworden.

Waarom op ons stemmen?
Kansengelijkheid is een belangrijk speerpunt in de strategie van Chicks And The City (CATC). Door mee te doen met CATC ontstaan er voor jonge meiden in de leeftijd 15 tot en met 25 jaar kansen om zich te ontwikkelen. Ze doen sociale en professionele contacten op, ontdekken wie ze zijn en wat ze leuk vinden. CATC zet zich daarbij net iets harder in voor meiden in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Chicks And The City is een participatieproject en een mediaplatform voor en door meiden. CATC biedt meiden een plek om hun stem te laten horen en hun verhaal kwijt te kunnen maar zorgt er ook voor dat zij gerepresenteerd worden in het Nederlandse medialandschap. Mochten wij de prijs winnen dan zullen wij het bedrag inzetten om nog meer jonge meiden te bereiken. Vind jij nou ook dat wij deze impactvolle prijs moeten winnen, stem dan op ons! Jouw stem doet er toe. Stemmen kan op stem.oranjefonds.nl

Stemmen gaat als volgt:
1. Ga naar: stem.oranjefonds.nl
2. Klik op ‘stem ook’
3. Vul je gegevens in
4. Klik op ‘ stem voor deze kanshebber’
5. Klik vervolgens op de link in de mail om je stem te bevestigen. (Geen mail ontvangen? Check ook je spam-box!)

Duizendmaal dank voor je stem!

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *