Chicks And The City op tv bij 7 minuten

Chicks And The City op tv bij 7 minuten

Dit jaar vieren we het 5 jarig bestaan van Chicks And The City op RTV Rijnmond. In totaal bestaat Chicks And The City al 13 jaar, en hebben heel veel jongeren en meiden in het bijzonder kunnen bijdragen aan het programma.

De participerende doelgroep van Chicks And The City zijn jonge Rotterdamse meiden die in hun vrije tijd meewerken. Per radio seizoen doen er 25 meiden mee, daarnaast doen er nog 70 jongeren mee door middel van school projecten en samenwerkingsprojecten. De achtergrond is heel divers. De nadruk  ligt op meiden die niet als vanzelfsprekend toegang hebben (of weten te vinden) tot alle voorzieningen in de stad  welke worden afgewisseld met meiden die daar juist wel hun weg in weten te vinden. De grote diversiteit van de meiden zorgt ervoor dat de dames elkaar inspireren, motiveren en van elkaar leren. Door met elkaar aan een wekelijkse radio show te werken gaan de meiden een grote verantwoordelijkheid aan met elkaar. De jonge chicks worden gevoed en geïnspireerd door de verschillende (actuele)  items en inspirerende gasten van de radio show.  Hierdoor ontwikkelen zij zich en krijgen zij tools mee om zich beter staande te houden in de maatschappij wat de zelfredzaamheid versterkt.

In het kader van 5 jaar Chicks And The City gaat het TV programma ”7 minuten” van TV Rijnmond dit keer over ons! Hierin worden 4 meiden van Chicks And The City gevolgd en vertellen zij wat Chicks And The City hen heeft gebracht. De Chicks die gevolgd worden zijn Janay, Franklina, Wissal en Suzanne.

Bekijk hieronder de uitzendingen terug!

Uitzending met regie Chick Franklina: 

Uitzending met social media chick Suzanne:

Uitzending met Chick Wissal:

Uitzending met chick Janay:

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *