Chicks And The City Talks SEKS

Chicks And The City Talks SEKS

Eerlijk, durf jij open over seks te praten? Als je het al durft, kudos to you! Want het bespreken van seks is voor veel mensen nog steeds taboe. En daar willen de meiden van Chicks And The City verandering in brengen met Chicks And The City Talks Seks.

Want weet jij nou waar de clitoris zich precies bevindt? En wist je dat middelbare scholieren de seksuele voorlichting gemiddeld een 5,8 geven? Ook heeft maar liefst één op de vier vrouwen in Nederland ooit te maken (gehad) met een vorm van seksueel misbruik of seksueel geweld. 

De volgende thema’s komen dan ook aan bod:

  • Seksuele voorlichting en de rol van de vrouw met Jolijn Egas, mede-oprichter van het project Foeffuif. In het kader voor een schoolopdracht ontwikkelde zij samen met haar projectgroep een aanvullende methode voor de huidige seksuele voorlichting.
  • Schaamte en taboes met Laura Zuijdervliet. Laura is seksuoloog en heeft als psycholoog onder andere op een seksuologie afdeling gewerkt. Ook heeft zij als jongerenwerker met jongeren over de verschillende aspecten van seks gepraat. 
  • Leven na seksueel misbruik. Samen met Kenza gaan wij in gesprek over seksueel misbruik. Kenza is de oprichter van Strong Like A Fighter, een veilige omgeving waar men terecht kan om te spreken, gehoord te worden, naar anderen te luisteren, anderen helpen, om te inspireren en geïnspireerd te worden.

Kijk en luister online mee!

Op donderdag 10 juni doorbreken de meiden van Chicks And The City samen met hun gasten taboes rondom seks, zodat schaamte verleden tijd wordt, en we met elkaar open over seks durven praten. Of de ervaring nu positief of negatief is! 

Datum: donderdag 10 juni
Tijd: 19:30 uur
Kijk mee via onze YouTube of Facebook!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *