Chicks On Screen: de chicks duiken in de wereld van beauty en verzorging

Chicks On Screen: de chicks duiken in de wereld van beauty en verzorging

In het televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

In deze aflevering gaat reporter Shanely Pikeri langs bij schoonheidsspecialist Nina Kazemi. Chicks Cheyenne Huizer en Lorainne Berggraaf laten in vlogs zien hoe zij vanuit huis hun schoonheidsroutine on point houden.

Nina Kazemi heeft ruim vijftien jaar ervaring in de beauty-wereld. In 2005 won zij zelfs een award voor beste make-up-artiest van Nederland. Reporter Shanely werkt zelf ook als schoonheidsspecialist en gaat met Nina in gesprek over waarom persoonlijke verzorging zo belangrijk is, ook in tijden van corona.

Meedoen?

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

OPEN Rotterdam TV is te zien bij: Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *