Chicks On Screen duikt in de wereld van cosplay

Chicks On Screen duikt in de wereld van cosplay

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Creatieve kostuums en prachtige accessoires! In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen verdiept reporter Ilidia Medina zich in de wereld van cosplay. Zij spreekt af met de 19-jarige cosplayer Romy Brouwer. In 2018 bezocht Romy voor het eerst een comic con-event en maakte daar kennis met het concept cosplay. Sindsdien tovert Romy zich regelmatig om tot haar favoriete karakters uit games, boeken of series. Maar wat is cosplay nou precies? En wat is er zo leuk aan? 

Voor Romy is cosplay meer dan alleen een hobby, het is ook een manier van zelfexpressie. Je kunt er volgens haar namelijk ook je gevoel en emoties in kwijt. Ook reporter Ilidia laat zich in deze aflevering omtoveren tot een karakter. Benieuwd? Bekijk het in aflevering 20 van Chicks On Screen. 

Meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

OPEN Rotterdam is te volgen op FacebookTwitterInstagram en YouTube

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *