Chicks On Screen gaat naar de kerk: Leonie is getrouwd met een vrouw én predikant in opleiding

Chicks On Screen gaat naar de kerk: Leonie is getrouwd met een vrouw én predikant in opleiding

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?

Als jonge vrouw getrouwd zijn met een vrouw en predikant willen worden? Leonie van Staveren kiest een andere weg dan de gemiddelde 35-jarige. In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen woont reporter Lesley Simin een kerkdienst in de Bergsingelkerk bij en praat zij met Leonie over het geloof, de kerk en seksualiteit. 

Reporter Lesley zingt samen met Leonie een lied uit het liedboek.

Als predikant in opleiding en als vrouw die onderdeel is van de LHBTI+ community laat Leonie zien dat religie en homoseksualiteit best te combineren zijn. Leonie is zelf niet religieus opgevoed, maar voelde wel altijd de behoefte om meer over het geloof te leren. Lesley gaat op onderzoek uit en vertelt welke rol het geloof in haar leven speelt. Bekijk het in aflevering 19 van Chicks On Screen. 

Meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

OPEN Rotterdam is te volgen op FacebookTwitterInstagram en YouTube

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *