Chicks On Screen: Jong en topsporter

Chicks On Screen: Jong en topsporter

Hoe combineer je je leven als jonge topsporter met andere aspecten zoals school en vrienden? Dat vragen de meiden van Chicks And The City zich af in een nieuwe aflevering van Chicks On Screen. Chicks Lynese, Nicoline en Melissa vragen topsporter Mylah Aalse, het basketbalhemd van het lijf tijdens een training. Ook schijnen we een spotlight op een aantal andere Rotterdamse topsporttalenten die hard werken om hun dromen te verwezenlijken.

Mylah Aalse is naast student op de Erasmus Universiteit ook professioneel basketballer. Ze vindt de sport heel leuk, maar baalt soms wel als ze moet trainen, terwijl haar vrienden gaan chillen. “Ik kan weinig uitgaan of naar concerten. Dat vind ik soms wel jammer, maar de meeste vrienden ken ik van basketbal, dus zij begrijpen het wel.”

Chicks on screen
In de online- en tv-serie Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een onderwerp en gaan op onderzoek uit. Met een open mind en soms een brutale vraag, behandelen de meiden thema’s als abortus, op jezelf wonen, zelfliefde en discriminatie. Kijk hier voor de eerdere afleveringen van Chicks on Screen.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *