Chicks On Screen onderzoekt samen met 80-jarig fotomodel Joyce Keasberry wat ‘eeuwige jeugd’ is

Chicks On Screen onderzoekt samen met 80-jarig fotomodel Joyce Keasberry wat ‘eeuwige jeugd’ is

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks and the City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. 

In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen spreken Muza Lumassa en Amber Brabander met de 80-jarige Joyce Keasberry. Joyce staat bekend om haar eigenzinnige en unieke stijl. 

Als fotomodel maakt Joyce momenteel onderdeel uit van de expositie Youthquake in de Kunsthal. Deze expositie laat aan de hand van mode, fotografie en video zien hoe ‘youth sells’ en hoe wij als maatschappij verlangen naar het idee van de eeuwige jeugd. Hoe kijkt Joyce daartegenaan? En wat betekent het om jeugdig ouder te worden? 

Wil je meer te weten komen over Joyce?  Op zaterdag 12 juni namen de meiden van Chicks and the City het Auditorium van de Kunsthal over. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, maakten zij vier podcast-afleveringen waarin zij hun gasten letterlijk het hemd van het lijf vragen. In een van de afleveringen spraken zij ook met Joyce Keasberry over de relatie tussen schoonheid en ouder worden. Beluister de show hier terug!

Zelf meedoen?

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

OPEN Rotterdam is te volgen op FacebookTwitterInstagram en YouTube

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *