CHICKS ON SCREEN | Wie hebben meer humor, mannen of vrouwen? En, ’t geheim van een goede grap.

CHICKS ON SCREEN | Wie hebben meer humor, mannen of vrouwen? En, ’t geheim van een goede grap.

“Het is niet zo feministisch om te zeggen, maar ik vind mannen vaak grappiger” geeft een Rotterdamse student toe aan de chicks tijdens een straatinterview. Ook in de wereld van stand-up comedy zijn de mannen nog steeds in de meerderheid, vertelt Nira Tal die al enkele jaren professioneel comedian is.

“Het belangrijkste is dat je jezelf niet te serieus neemt. Sta jezelf toe om een idioot te zijn” zegt Nira Tal in Comedy Club Haug. Chicks Marissa, Jasmin en Lynese interviewen Nira vandaag over humor; Kan je leren om funny te zijn? Hoe train je jezelf in het maken van grappen? En hoe is de wereld van stand-up comedy voor een vrouw?

De straten van Rotterdam zijn ook deze aflevering niet veilig, want Leonida en Stephanie stellen vragen op de Lijnbaan. Wie zijn er grappiger, mannen of vrouwen? En, kun je over alles grappen maken?

Chicks on screen
In de online- en tv serie Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een onderwerp en gaan op onderzoek uit. Met een open mind en soms een brutale vraag, behandelen de meiden thema’s als abortus, op jezelf wonen, zelfliefde en discriminatie. Kijk hier de eerdere afleveringen van Chicks on Screen.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *