Chicks vs. Boys – Nieuwe boys gezocht!

Chicks vs. Boys – Nieuwe boys gezocht!

Ongeveer 1 keer per maand wordt er een Chicks versus Boys show uitgezonden. Tijdens deze show battelen de chicks met de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Dit doen ze door elkaar pittige vragen te stellen over liefde, relaties, seks enz. Dit leidt vaak tot hilarische en interessante gesprekken. Wat is nu de últieme versiertruc? Hoe weet ik wanneer een vrouw met mij naar bed wil? En waarom stellen mannen zich zo ontzéttend aan wanneer ze een griepje hebben? Al deze vragen zijn al eens voorbij gekomen in voorgaande shows. Wil je zo’n show eens terugluisteren? Klik dan hier!

Dit seizoen is Chicks And The City op zoek naar nieuwe boys die aan willen schuiven tijdens deze pittige show! Ben of ken jij een boy die niet op zijn mondje gevallen is en graag over van alles zijn mening verkondigd?

Dan willen wij graag kennis maken! Stuur een mailtje naar chicks@chicksandthecity.nl en wie weet zien we jou binnenkort bij ons in de studio.

Benieuwd naar de voorgangers? Luister de show met woordkunstenaar Gershwin Bonevacia en personal trainer Jean Charles Kifu hier terug!  Of de show met woordkunstenaar Evi de Schurk en danser en acteur Mitchel Gallant.

Chicks And The City wordt iedere woensdagavond uitgezonden tussen 19.00u en 20.00u op Radio Rijnmond 93.4FM

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *