S03E01 Chicks vs Boys: Speciale TV Editie!

S03E01 Chicks vs Boys: Speciale TV Editie!

Vrijdag 18 december maakte Chicks and the city podcasts haar TV debuut in samenwerking met Bureau Eendracht en OPEN Rotterdam. In de ochtend kon je op OPEN Rotterdam en onze Facebookpagina live meekijken met een speciale editie van één van onze meest bekende shows: Chicks vs Boys!

Onze presentatie chicks Lesley en Cheyenne gingen de strijd aan met twee dappere boys. Tijdens de Chicks vs Boys show stellen de meiden en de jongens elkaar pittige en brutale vragen met als doel het ander geslacht beter te begrijpen. Het thema van deze show is ‘verbinding’ en dat is precies waar ‘the battle between the sexes’ voor zorgt tussen jongens en meiden.

Chicks And The City tijdens Studio Eendracht

Wie zijn de boys die het aandurven?

De boys die het aandurven zijn vrienden van de show Imaury Dossantos en Clifford Thomas! In podcast aflevering 25 maakte Imaury Dossantos zijn Chicks vs Boys debuut. Imaury is geboren en getogen in Rotterdam. Hij is een professioneel danser, en doet dit ook op internationaal niveau. “Ik heb al veel plekken gezien in de wereld but my journey is just getting started. Mijn grootste droom is to write history in de dance scene van zowel Nederland, maar nog belangrijker Rotterdam”, vertelt de getalenteerde danser.

Clifford Thomas is inmiddels een Chicks vs boys veteraan! Dit wordt alweer zijn vierde deelname. Even voorstellen…Clifford Thomas is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij is zanger, acteur, host, model en motivator. Van jongs af aan was hij al omringd door muziek. Clifford heeft zijn liefde voor muziek dan ook dan niet van een vreemde. Zijn gehele familie ademt muziek. Van zijn ouders tot aan neven, nichten, ooms en tantes. Vanaf zijn zestiende is hij het zingen serieus gaan nemen en is hij verschillende workshops gaan volgen. Zo heeft hij o.a. een workshop gevolgd van de zanger David Gonςalves (bekend van Idols en The Voice of Holland). De vrolijke levensgenieter laat zich dan ook zeker niet hinderen door zijn beperking (geboren met Spina bifida; open ruggetje) en timmert momenteel hard aan de weg om zichzelf op de kaart te zetten. In 2016 mocht hij het nummer Dream Away’ schrijven voor het Sophia Kinderziekenhuis en de film ‘Het Geheim Van Sophia deel 2’. Zijn persoonlijke motto is: “Ik wil door middel van alle dingen die ik doe mensen inspireren en ze mee meenemen op mijn reis in ‘life’ “

Bureau eendracht

Bureau Eendracht huisvest meerdere organisaties die zich vanuit deze locatie inzetten voor de leefbaarheid en kwaliteit van Rotterdam. Als stad om te wonen, werken en te leven. Al deze organisaties bundelen op 17-18 december van 16:00 tot 16:00 uur de krachten in Studio Eendracht, als zij de klok rond live uitzenden vanuit Eendrachtsplein 3, in het hart van de stad. De inzet is om in tijden waarin de leefbaarheid voor alle Rotterdammers in onze mooie stad onder druk komt te staan er meer dan ooit verbinding nodig is. Vanuit dit doel programmeert OPEN Rotterdam een waanzinnige marathonuitzending met Rotterdammers, voor Rotterdammers. “We brengen extra verbinding en energie in onze stad! We maken het thema verbinding nog concreter door de opbrengst van een goede doelen actie die tijdens de 24 uur loopt ten goede te laten komen van Stichting Present Rotterdam. Daarmee helpen wij Rotterdammers die hulp nodig hebben te verbinden aan Rotterdammers die hulp kunnen bieden.”

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *