7 MAART: CHICKS VS. BOYS

7 MAART: CHICKS VS. BOYS

Het was weer tijd voor ‘the batle of the sexes’ in the Chicks vs. Boys-show! Tijdens deze show strijden de chicks tegen de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stelden elkaar zeer pittige en brutale vragen. Dit keer stond de show in het teken van Internationale vrouwendag! 

Ivan Groenheijde en Clifford Thomas waren de dappere boys die woensdag 7 maart voet durfden te zetten in onze studio!

Even voorstellen… Clifford Thomas is geboren en getogen in Rotterdam. Hij is zanger, acteur, host en motivator. Van jongs af aan was hij al omringd door muziek. Clifford heeft zijn liefde voor muziek dan ook dan niet van een vreemde. Zijn gehele familie ademt muziek. Van zijn ouders tot aan neven, nichten, ooms en tantes. Vanaf zijn zestiende is hij het zingen serieus gaan nemen en is hij verschillende workshops gaan volgen. Zo heeft hij o.a. een workshop gevolgd van de zanger David Gonςalves (bekend van Idols en The Voice of Holland). De vrolijke levensgenieter laat zich dan ook zeker niet hinderen door zijn beperking (geboren met Spina bifida; open ruggetje) en timmert momenteel hard aan de weg om zichzelf op de kaart te zetten. In 2016 mocht hij het nummer Dream Away’ schrijven voor het Sophia Kinderziekenhuis en de film ‘Het Geheim Van Sophia deel 2’. Zijn persoonlijke motto is: “Ik wil door middel van alle dingen die ik doe mensen inspireren en ze mee meenemen op mijn reis in ‘life’ “.

Ivan Groenheijde is 25 jaar oud en wonende in Rotterdam. Hij is afgestudeerd als sociaal cultureel werker. Hiernaast heeft hij de passie om te acteren in theaterstukken en (short)movies. Sinds een paar maanden is Ivan bezig met zijn verdere ontwikkeling in de filmwereld. Hij volgt op dit moment dan ook de opleiding regie. De aanstormende acteur en regisseur is momenteel ook druk bezig met het ontwikkelen van zijn eigen film; getiteld ‘Wraak’. Met behulp van crowdfunding wist Ivan voldoende geld op te halen om zijn film te kunnen financieren. En afgelopen december vond de eerste castingronde al plaats. Heb jij altijd al van dichtbij willen meemaken hoe een film wordt gemaakt? Geef je dan op als crewlid! Want Ivan is nog op zoek naar enthousiaste crewleden om mee te helpen op de filmdraaidagen in de meivakantie. Kijk hier voor meer info!

Woensdag 7 maart waren Ivan en Clifford te gast bij Chicks And The City van 20.00- 21.00 uur op 93.4 fm. Zij streden tegen onze radiochicks Lorainne en Amber. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug! 

Bekijk hieronder alvast wat van het werk van de twee creatieve heren!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti