#chicksandthecity Prijzenpakket maand November

Elke woensdag in de show van Chicks and The City op Radio Rijnmond 93.4 fm van 19.00 tot 20.00 uur, geven wij een prijzenpakket weg. In de maand november is het pakket gevuld met leuke tickets van bijzondere evenementen in Rotterdam. Om kans te maken op het pakket moet je onze Chickplaat raden en bellen naar de studio. Wat moet je daarvoor doen dus, luisteren! In ieder geval op 4 en 11 november want dan geven wij de kaarten weg.

In ons pakket zit standaard onze DVD en natuurlijk het Chicks and The City Spiegeltje. De kaarten die wij weggeven zijn voor de volgende evenementen:

Win kaarten voor het concert van Gaye Su Akyol in de Doelen in Rotterdam op 20 november. 

“The Sound of East meets West”

Met de titel van de BBC reportage over de Turkse zangeres Gaye Su Akyol is al veel gezegd. De kleurrijke persoonlijkheid van deze getalenteerde artiest vindt men terug in zowel haar kunst als haar muziek: oost en west ontmoeten elkaar in een eclectische verhouding. In Turkije heeft ze al flink aan de weg getimmerd en nu is ze klaar voor de rest van de wereld.

Turkije ligt op het snijvlak van continenten en culturen en heeft ook altijd een eigen rockcultuur gekend. Vooral Istanboel is tot op de dag van vandaag een smeltkroes; met een been in de traditie en met het andere in moderne tijden. Dat geldt ook voor Gaye Su Akyol.

Gaye bouwde reeds enkele jaren aan haar bekendheid als kunstenares, toen ze in 2014 debuteerde met haar single “Develerle Yasiyorum” (“Ik leef met kamelen”). Ze zingt Turks op een manier die sterk associeert met traditionele muziek, maar ze hult haar songs in een jasje van moderne indie, surfpop en psychedelische seventies met zingende orgels, jazzy gitaren en een stuwende ritmesectie. Aanstekelijk, broeierig en sensueel.

Win kaarten voor Urban Tribes Night of Magnificent Mash-Up tijdens Shimmy Shake Festival!

Shimmy Shake Festival 2015 campagnebeeld kleinBen jij een dansliefhebber en ben jij benieuwd naar nieuwe dansbewegingen?

Van 13 t/m 15 november vindt in Maaspodium Rotterdam de tweede editie van Shimmy Shake Festival plaats. Een driedaags internationaal festival waarbij het dansgenre Urban Fusion Belly Dance centraal staat. Verschillende moderne en westerse dans- en muziekstijlen zoals Hip Hop, House, Moderne Jazz, Bollywood en Flamenco worden gemixt met traditionele buikdansbewegingen. Dit dansgenre wordt wereldwijd steeds populairder, vooral onder vrouwen. Tijdens de Urban Tribes Night en Magnificent Mash-Up kan je met eigen ogen en oren ervaren hoe waanzinnig leuk dit nieuwe genre is! Verwacht een avondvullende show waarbij een scala aan verschillende fusion stijlen op allerlei verschillende muziek voorbij komen! Je kijkt je ogen uit en zal je geen seconde vervelen.

Luister aanstaande woensdag 4 november en volgende week woensdag 11 november van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4 fm.

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *