Danielle van Grondelle wint een VIVA-400 Award!

Danielle van Grondelle wint een VIVA-400 Award!

Donderdagavond was het feest in Amsterdam! In Undercurrent vond namelijk de jubileumeditie van de VIVA-400 awards plaats. Presentator Art Rooijakkers presenteerde samen met blogger Sanny Verhoeven de glamourvolle avond. Dit jaar werden de awards voor de tiende keer uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolste vrouwen van Nederland. Curvy Supermodel Danielle van Grondelle was één van de powervrouwen die in de prijzen viel!

Diverse inspirerende vrouwen konden in vijf categorieën worden genomineerd: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Ook was er een publieksprijs.

Danielle won in de categorie Creatieven! In 2015 maakte zij als eerste Nederlandse plussize model haar debuut tijdens de New York Fashion Week. Ook is zij naast haar werk als topmodel, een inspiratiebron voor het uitdragen van bodypositivity. Tijdens een TEDxtalk sprak zij er inspirerend over. Als jurylid van het nieuwe televisieprogramma Curvy supermodel benadrukt ze het belang van de strijd voor normale maten in het hedendaagse modebeeld. Het programma gaat in het voorjaar van 2018 van start op RTL5.

Helaas kon Danielle, op donderdag 23 november niet zelf haar award in ontvangst nemen. Daarom nam haar moeder (op de foto) de award namens haar in ontvangst. Superlief!

Wij van Chicks and the City zijn natuurlijk super trots op haar. Het is alweer tien jaar geleden dat zij haar allereerste radio-interview bij ons deed. Toen heette Chicks and The City nog ‘Chica Radio’ en zaten we nog bij FunX. Ook interviewden wij Danielle een aantal jaar gelezen. Lees het toffe en persoonlijke interview hier terug.

We wensen Danielle veel succes met haar toekomstige projecten!
#girlssupportgirls #girlpower #powertothecurves

Bekijk hier de winnaressen in de andere categorieën!

Fotoheader: Screenshot via Danielle haar Instagram

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *