JONGEREN BANENMARKT IN DE BIEB 27 nov.| gratis!

JONGEREN BANENMARKT IN DE BIEB 27 nov.| gratis!

27 november Van 16:00 tot 18:00 | Centrale, Jongerenvloer | gratis!

BibliotheekRdamLogo2013_0

Op zoek naar een bijbaan, hulp nodig bij je CV of wil je tips voor het schrijven van een sollicitatiebrief? Wij helpen je!

Verschillende bedrijven die op zoek zijn naar (weekend/vakantie) krachten zijn aanwezig op de banenmarkt. Zij kunnen je helpen met zowel betaalde banen als vrijwilligersfuncties. Ook zijn er diverse Jongerenfondsen die je meer informatie geven over het aanvragen van geld zodat jij je plannen kunt uitvoeren.

Daarnaast krijg je hulp bij het maken van een goed CV (neem je CV mee), het schrijven van een sollicitatiebrief én krijg je tips over het vinden van het beroep dat bij je past. Tot slot kun je ook nog eens de Masterclass Personal Branding en workshop Dress 2 Impress volgen.

We zien je graag op de banenmarkt!

 

DE JONGERENVLOER VAN DE BIBLIOTHEEK VOOR CHICKS AND THE CITY

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *