Didier (9) en Mara (9) zamelen geld in voor het Sophia Kinderziekenhuis

Didier (9) en Mara (9) zamelen geld in voor het Sophia Kinderziekenhuis

Zit je al in de kerststemming? Nog maar een weekje slapen en dan is het alweer zover. Lekker eten, warme chocolademelk, kerstfilms en voor sommigen zelfs cadeautjes. De maand december is ook een periode waarin allerlei acties worden gehouden voor goede doelen. Basisschool Müllerpier in Delfshaven zamelt geld in voor de lichtjesactie van het Sophia Kinderziekenhuis.

In deze kerstaflevering van Chicks on Screen gaan Cheyenne Huizer en Kayleigh Fuld langs bij Didier Zimmerman (9) en Mara Claassen (9) die warme chocolademelk met slagroom verkopen om geld in te zamelen. De opbrengst gaat naar de lichtjesactie voor het Sophia Kinderthoraxcentrum. 

In het Sophia Kinderthoraxcentrum wordt specialistische zorg geboden aan kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Met het opgehaalde geld wil Sophia een ‘So fit en Fun Centrum’ oprichten, omdat sporten voor deze kinderen minder vanzelfsprekend, maar wel heel belangrijk is. Het doelbedrag van de lichtjesactie is 300.000 euro. Didier en Mara hebben samen 109 euro kunnen bijdragen. 

Omdat deze aflevering in het teken staat van de feestdagen, vertellen chicks Juul, Muza, Loritza, Nichelle, Manar, Romaïssa en Shweta hoe zij kerst vieren en Chicks and the City-superster Jo-Ann heeft een kerstlied opgenomen. 

Dit was alweer de laatste aflevering van dit seizoen van Chicks On Screen. Alle afleveringen zijn hier terug te kijken. Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *