Oproep ChicksAndTheCity Radio!

Oproep ChicksAndTheCity Radio!

Meedoen aan ChicksAndTheCity?  laat het ons weten!

DSC05649 copy

 

Als je tussen 15 en 27 jaar bent, uit de regio Rijnmond komt en het lijkt je leuk om vrijwillig aan ChicksAndTheCity mee te werken?  Laat het ons dan weten!

Wat kun jij doen bij ChicksAndTheCity?

RadioChicks: presenteren samen met Natasja Morales en de andere Radiochicks de show

RegieChicks: verzorgen de regie tijdens de show

ReportChicks: maken samen een reportage in de stad, die te horen is in de show

PromoChicks: promoten de show tijdens evenementen, festivals en andere leuke activiteiten

 

Een keer per maand op vrijdagavond van 18:30-20:00 uur vergaderen we met alle chicks bij RTV Rijnmond. Daar verzinnen we o.a. de thema’s van de volgende shows, denken we na over de gasten die we willen uitnodigen en bepalen we waar we de reports gaan opnemen.

Doordat we met een groep meiden zijn, wisselen de radio-,regie-, en report chicks elkaar af waardoor je om de paar weken aan de beurt bent.

ChicksAndTheCity is radio door meiden uit Rijnmond, gemaakt voor jong en oud, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. In het programma worden serieuze onderwerpen afgewisseld met wat luchtige thema’s. Je kunt zelf gasten voordragen dus je ideeën zijn meer dan welkom.

Meer informatie over de shows kan je hier vinden.

Leren presenteren, vergaderen, regie voeren, radio reportages maken,  het beste uit jezelf halen en inzien wat je allemaal al kan, zijn belangrijke onderdelen van de radio show.

Meerwerken aan Chicks And the City kan dan ook jouw eerste stap op weg naar een professionele carrière in de media, cultuur of bedrijfsleven worden! Daarnaast leer je bij ons om verbaal en organisatorisch je vrouwtje te kunnen staan! Dat is ChicksAndTheCity!

Klik hier om show terug te luisteren!

DSC06963 copy

Oprichter, presentator en coördinator Natasja Morales over ChicksAndTheCity:

ChicksAndTheCity is de plek waar je je zelf in controle bent, waar je gehoord wordt en van je kan laten horen. Het is ook spannend: je maakt een radioshow waar duizenden mensen naar luisteren. Het betekent dat je verantwoordelijkheid deelt met elkaar en zorgt dat er een resultaat staat waar je samen trots op kunt zijn.

Door spraakmakende onderwerpen bespreekbaar te maken leer je elkaar, de gasten en luisteraars te respecteren en inspireren. Dit geeft een boost aan je zelf vertrouwen, verrijkt je leven en geeft je een bredere toekomst horizon.

Maar ChicksAndTheCity is vooral heel erg leuk en heel erg van de meiden zelf. Een radio chick word je niet, dat ben je! Doe je mee? 

DSC06570 copy

Meedoen? Mail dan naar info@chicksandthecity.nl en kom een keer langs!

ChicksAndTheCity iedere woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur op RTV Rijnmond 93.4 FM

 

Check hier onze tv promo!

 ChicksAndTheCity is een meiden participatie project dat mede mogelijk wordt gemaakt door de gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *