EEN MEET & GREET MET BURGEMEESTER ABOUTALEB WINNEN?!

EEN MEET & GREET MET BURGEMEESTER ABOUTALEB WINNEN?!

atte442a

Luister woensdag 5 november tussen 19:00 en 20:00 naar Chicks and The City en maak kans op een meet and greet met de burgemeester!

93.4FM Radio Rijnmond

De meet and greet met burgemeester Aboutaleb op 7 november wordt je aangeboden door JongOpZuid dat op 7 november zal worden georganiseert in het Nieuwe Luxortheater Voor alle jongeren op Zuid in de leeftijd van 15-27!

Jorgen Raymann  is van de partij en ruim dertig powerworkshops waar je je talenten kunt ontwikkelen en bijna dertig stands met informatie.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.jongopzuid.nl

Ook zullen we bellen met Marco Pastors (Leefbaar Rotterdam) die als Programma-directeur betrokken is bij het Nationaal Programma Kwaliteitsprong Zuid

Op vrijdag 7 november 2014 organiseren de partners van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid  in het Nieuwe Luxortheater een jongerentop: www.JongOpZuid.nl 

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *