Een mooi eerbetoon aan hond Dukey

Op Facebook komt er veel voorbij. Trouwfoto’s, dierenplaatjes, foto’s van de kids, maar na een paar minuten ben ik die alweer vergeten. Er is één post die mij zo ontroerde dat ik die niet vergeten kan.

Een paar dagen geleden kwam ik op Facebook een bericht tegen over hond Dukey. Het Amerikaanse Metro Animal Control and Welfare postte een prachtige fotoserie over de hond. De baasjes van Dukey hebben op de dag dat hij ingeslapen moest worden een fotoserie gemaakt van de mooiste, maar ook de pijnlijkste momenten van die dag.

Bij de foto’s staan voornamelijk de gedachten van Dukey. “Ik zei geen vaarwel, ik zei: ‘tot de volgende keer.'” Op een andere foto: “Ik had geluk. Onze tijd was kort, maar jullie gaven mij een tweede kans.”

Ik vind het een prachtig eerbetoon. Pak de tissues er maar bij, want het drooghouden is geen optie!

 

Hond Dukey foto serie 1

 

Hond Dukey foto serie 2

Hond Dukey foto serie 3Hond Dukey foto serie 4

Hond Dukey foto serie 5

Hond Dukey foto serie 6Hond Dukey foto serie 7Hond Dukey foto serie 8Hond Dukey foto serie 9Hond Dukey foto serie 10Hond Dukey foto serie 11Hond Dukey foto serie 12Hond Dukey foto serie 13Hond Dukey foto serie 14Hond Dukey foto serie 15Hond Dukey foto serie 16Hond Dukey foto serie 18Hond Dukey foto serie 1910530864_570103146422581_1052379314226370928_n

Wat vind jij van deze fotoserie?

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *