1 okt. EMMALY BROWN (#TVOH)

‘’HEY BLONDIE?! IK KEN JOU MAN!!! JIJ KAN TOCH ZINGEN? JIJ BENT TOCH VAN TV? JA THE VOICE TOCH?!’’ Giechelend wens ik de enthousiaste meneer en goede avond en zeg ‘’Ja dat klopt ik ben Emmaly Brown en doe mee aan the Voice of Holland. Vond je het leuk?’’

Dit was een van de leuke voorbeeldjes van hoe ik de laatste keren werd aangesproken. Deze keer was ik onderweg naar Rotterdam. Ik zal me nog even voorstellen.. Mijn naam is Emmaly Brown, 20 jaar oud en ik heb keihard gewerkt voor een plek in Team Trijntje.

Chicks and The City, wauw! Wat tof om hier een stukje voor te mogen schrijven en deel uit te mogen maken van dit programma. De vraag is… Waar moet ik beginnen? Als ik eenmaal begin met schrijven kan ik niet meer stoppen denk ik.

Glitter, Glamour, Premières, feestjes, netwerkborrels het hoort er allemaal bij. Haren in de krul, lekker opgestoken, touperen ik hou er allemaal van. Een goede eyeliner en felrode lippenstift is echt een deel van mijn imago. 365 dagen rode lippenstift op! Zolang het lekker opvalt vind ik het heerlijk.

Ik moet dus eerlijk bekennen dat ik dol ben op aandacht en opvallen. Maar opvallen is een groot begrip. En het lastige is om dat te doen op je eigen manier… Tja?! Lekker duidelijk!? In mijn geval heb ik altijd gewoon aangetrokken en mezelf gestyled naar wat ik echt fantastisch vond. Ik pas nou eenmaal niet in het plaatje ‘chique’. Misschien ben ik sowieso niet in een hokje te plaatsen. Ik kan heel veelzijdig zijn ook in de muziek.

Een tikkeltje edgy, rock’nroll en over de top. Ik zou graag tegen alle jongens en meiden willen zeggen ; DO WHAT MAKES YOU HAPPY. Luister naar je eigen hart en als je oprecht bent naar jezelf ga je opvallen. Opvallen betekent niet persé alleen een pailletten jurk aan. Opvallen komt van binnen en buiten.

Ik kom bijzonder graag op feestjes. Neem nou een premiere of een hele chique awarduitreiking. Ik vind het superleuk. Maar soms voel ik me echt ongemakkelijk omdat ik dan denk.. wauw! Zoveel knappe mensen, chique en helemaal glamour. Dat ik denk o jee… Ik voel me eigenlijk niet zo glamour, hoor ik hier wel thuis? Ben ik wel goed genoeg?

Ik ben nou gewoon best lomp en prettig gestoord. Wat totaal niet erg is zolang je maar keuzes maakt in je leven waar je achter staat en wat goed voelt. De enige die namelijk echt in je hart kan kijken ben je zelf. En dan verzamel je automatisch de mensen (vrienden) om je heen die jou leuk vinden omdat jij JIJ bent. En dat is niet omdat alleen om een knap koppie maar door liefde. Al die gekke maar ook talentvolle factoren maken mij Emmaly Brown. Ik ben een heel emotioneel persoon en maak alles keuzes in mijn leven op basis van gevoel. En een beetje kennis van mijn team haha!!! En DAT is glamour voor mij. Een mooi innerlijk en er fashionable uitzien. Er is toch niets meer bijzonder dan helemaal jezelf kunnen zijn?!

Het allerliefste sta ik op het podium en laat ik mijn stem horen. Mijn vocalen trucendoosje open gooien. Zingen is het enige wat ik wil in mijn leven. Een artiest zijn.

Ondanks dat ik het liefst op het podium sta word ik van tevoren helemaal hysterisch. Kippenvel, een trillipje en knikkende knieën zijn niet nieuw voor mij. Ik heb er bijna altijd last van als ik het podium op moet. WAAROM DOE IK DIT?! Is de vraag die door m’n hoofd schiet 5 minuten voordat ik op moet. Het liefst ren ik weg als ik klaarsta in m’n jurkje en m’n killerheels.

Maar dan is er toch een reden waarom ik niet wegren. Angsten & wilskracht liggen zo ver maar toch ook zo dicht bij elkaar. Ik zeg altijd tegen mezelf ‘’A dream is a wish your heart makes’’. Ik heb een droom en ik ben degene die het moet en kan waarmaken.

Ik bedenk me hoe gelukkig ik achteraf ben en wat een kik en energie ik krijg van het optreden. Ik krijg ook heel veel liefde van fans en mijn vrienden die mij echt overal doorheen slepen. Toen bedacht ik me. Weetje wat?! Ik ben ready voor The Voice of Holland. Brown can do this!!!! Miss Brown is coming to town!!!

 

Ik hoop dat ik jullie een beetje kon inspireren met mijn stukje verhaal. Blijf vooral trouw aan jezelf.

Liefs, Emmaly Brown.

 

Emmaly Brown voor Chicks And The City.

Deze Super Chicks was 1 oktober te gast

Luister deze show terug

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *