Event tip: ‘Female Empowerment met Alfabetsoep’

Event tip: ‘Female Empowerment met Alfabetsoep’

Who run the world? Girls! In het kader van internationale vrouwendag (8 maart) organiseert Spoken Word platform Alfabet Soep op zondag 10 maart een all-female editie van hun event in vegan lunhroom/restaurant Pachamamis. Onze eigen radiochick Ashanti praat als de host de middag aan elkaar! Whoop Whoop ?

Alfabet Soep biedt woordkunstenaars, artiesten en muzikanten een podium om hun talenten te delen met de rest van de wereld. Onder genot van een lekkere kom soep geniet het publiek van de verschillende optredens.

Schrijver, rapper en Spoken Word-artiest Mizt aan de Maas is het meesterbrein achter dit mooie platform dat vaak nieuw en opkomend talent de kans geeft om te shinen! Het stimuleren van groei en zelfontwikkeling zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van Alfabet Soep.

En aanstaande zondag is er dan de speciale all-female editie! Tijdens deze editie genieten we van performances van vrouwelijke performers (Michline Plukker, Lucinda Malbons, Mariana Hirschfeld, Chery, Rachel Rumai en Azula). We vieren de vrouw en alles wat daarbij hoort.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Haal hier dan gauw je ticket!

Datum: Zondag 10 maart
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Pachamamis
              Goudsesingel 232, Rotterdam
Entree: €5,00

Beeld: Pachamamis en Alfabet Soep

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *