Femme- X Young: powerladies aan het woord!

Femme- X Young: powerladies aan het woord!

Op zondag 3 november vindt alweer de derde editie van Femme-X Young plaats in Theater Zuidplein. Tijdens dit event delen jonge vrouwen hun verhaal om daarmee meiden en vrouwen te inspireren hun passies en dromen te volgen. 

Ook kickbokster Deveney van Es (foto) deelt die middag haar verhaal. Zij zal onder andere vertellen wat er allemaal bij kickboksen komt kijken en hoe haar ‘vechtersmentaliteit’ er in het dagelijks leven uitziet.

“Voor mij is het erg belangrijk dat meiden op een jonge leeftijd inspirerende verhalen horen van iemand waar zij zich mee kunnen identificeren. En niet alleen de succesverhalen, maar ook de tegenslagen die op je pad kunnen komen. Zo bewandelen we allemaal niet hetzelfde pad, maar gaan vaak wel door hetzelfde; we hebben allemaal tegenslagen, staan weer op, passen ons aan en gaan weer verder. We vechten allemaal voor iets”, vertelt Deveneny.

Wil jij meer weten over Deveney haar vechtersmentaliteit? Heb je zin in een leuke dag met vriendinnen en andere meiden? Met lekkere muziek, een hapje en positieve vibes?

Zorg er dan voor dat je er aanstaande zondag bij bent! Aan het einde van de middag ga je naar huis met nog meer inspiratie om je hart en dromen te volgen. 

Femme- X Young|Datum: zondag 3 november| Tijd: 13:00 – 17:00 uur|Prijs: €5,- met een school-/ studenten-/ Rotterdampas. Reguliere kaartjes kosten €7,50. Let op! Kaartjes aan de deur zijn duurder.|Theater Zuidplein

Haal je kaartjes hier

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *