FResh Inspirational Sunday

FResh Inspirational Sunday

Ben je op zoek naar inspiratie? En hou je van livemuziek en spoken word? Dan is FRiS! echt iets voor jou. Zondagmiddag 27 maart worden je zintuigen op allerlei wijzen geprikkeld in het Maaspodium.

Het is alweer de vijfde editie van het inspiratie-event. Tijdens deze editie hebben de verhalen als uitgangspunt het thema ‘Motivatie’. FRiS! staat voor een gezellige open sfeer waarin je jezelf kan zijn en kan genieten van muziek, spoken word en een interessante gesprekken. Tijdens vorige edities stonden o.a. Gery Mendes, Carla Nascimento, en Y.M.P op het podium.

FRiS_BellitaWong_27mrt_Maaspodium

Line-up editie #5
Voormalig betaald voetballer Iwan Redan verteld in een diepte-interview over zijn motivatie en drive. Dit speelt een grote rol in zijn leven en in zijn eigen onderneming ‘Beyond Yourself’. De livemuziek wordt verzorgd door zangeres Tashell en muziekduo Mushroom Mosis. Patrick Ribeiro zal spreekwoordelijke vlammen werpen in de vorm van spoken word en tijdens de talkshow voert advocate Samantha Ebecilio het woord.

FRiS! wordt georganiseerd door zangeres Bellita Carol. ‘Ik vind het mooi om verschillende kunstvormen te combineren die voor mij en anderen inspirerend zijn’, aldus Bellita.

Waar: Maaspodium
Wanneer: zondag 27 maart
Aanvang: 15.00 uur
Prijs: 10 euro
Kaartverkoop: via Maaspodium

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *