Gezocht: jongeren (18- 24) voor tv docu. VPRO!

Gezocht: jongeren (18- 24) voor tv docu. VPRO!

Gezocht: jongeren tussen de 18 en 24 die het leuk vinden om voor een tv-documentaire over hun seksuele ervaringen te vertellen.

Bijna tien jaar geleden maakte regisseur Menna Laura Meijer de prijswinnende VPRO-serie Sexy over het seks- en liefdesleven van jongeren in Nederland. We vinden dat het hoog tijd is om opnieuw de stand op te maken. Daarom zijn we op zoek naar jongeren tussen de 18 en 24 jaar die het leuk vinden in de televisiedocumentaire Sex? Yes please te vertellen over hun ervaringen. Want seks is tenslotte één van de belangrijkste en vaak ook leukste ervaringen en ontdekkingen die er zijn.
We zoeken jongens en meisjes, hetero, homo, lesbisch en bi, met weinig of veel ervaring.We zijn benieuwd hoe jullie liefdesleven eruit ziet. Met wie doe je het en waar? Is het leuk of valt het tegen? Wat is ingewikkeld en wat gaat beter dan verwacht? Hoe denk je over je lichaam? Met wie praat je over je seks- en liefdesleven: je ouders, vrienden, op school? Hoe was je voorlichting, wat heb je geleerd? Hoe ontmoet je mensen, wat zou je het liefst willen en waar verlang je naar? En hoe zie je de toekomst, alleen of samen, met of zonder kinderen?
beeld sex yes please 3
We zijn benieuwd naar je verhaal! Je kunt ook samen met je geliefde of vrienden worden gefilmd. Als je het leuk vindt om gefilmd te worden en in de documentaire te vertellen, mail de organisatie dan een profielfoto, een korte omschrijving van wie je bent, wat je doet en wat je belangrijk vindt en doe er ook een link naar je Instagram of Tumblr bij. Vergeet niet je mailadres of telefoonnummer waarop je bereikbaar bent erbij te zetten.Stuur alles naar max@mintfilm.nl en hij neemt dan contact met je op. Wacht niet te lang want ze beginnen deze zomer met filmen!Om een indruk te krijgen; eerder deed Chicks And The City al een oproep aan jongeren om mee te doen aan een korte documentaire reeks in opdracht van sense.info

De zelfde film maker heeft voor Sense.info vijf korte films gemaakt over jongeren en hun ervaringen met seks.

Over de eerste keer, online daten en beter in bed worden. Voor heterojongeren, homojongens en lesbische meiden.

Bekijk de filmpjes hier!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *