#Girlboss event in Bibliotheek met Lizzy van der Ligt

#Girlboss event in Bibliotheek met Lizzy van der Ligt

Donderdag 22 februari vindt het #Girlboss event plaats in het Bibliotheektheater.  Onze eigen Natasja Morales zal deze avond de bekende influencer Lizzy van der Ligt het hemd (of moeten we designerdress zeggen?!) van het lijf vragen!

Lizzy van der Ligt is een fashion-, lifestyle stylist & influencer uit Amsterdam. Ze reist graag de wereld over om nieuwe plekken te ontdekken en deze te delen met haar online volgers. Door haar originele style en combinaties mag zij zich een van de grootste fashion- en lifestyle bloggers van Nederland noemen. Naast haar werk als fashion- en lifestyle blogger werkt zij onder andere als stylist voor de grootste Nederlandse (mode)bladen als: Glamour, Linda Meiden en Grazia. Haar website en haarInstagram groeien bij de aantallen en via deze kanalen vertelt zij haar volgers over alle mooie dingen in de wereld. Regelmatig werkt zij samen met modemerken zoals Louis Vuitton, De Kooples, Mango, Calvin Klein, Sony, YSL Beauty en Nike. Sinds kort heeft Lizzy haar carrière uitgebreid naar Youtube. Ze is een van de fashion & lifestyle experts op RTL’s Concentrate Velvet, één van de coolste fashion en beauty kanalen van Nederland met meer dan 100.000 subscribers! Hoe heeft Lizzy dit bereikt en hoe ziet zij haar toekomst voor zich? Ze vertelt het je tijdens #Girlboss!

Op 24 januari zal Natasja Morales ook het eerste bibliotheekcollege van 2018 presenteren. Deze staat in het teken van de exclusieve opening van de fototentoonstelling van Marco Borsato & Raymond Rutting. Dit event is inmiddels uitverkocht.

Zien we jou 22 februari bij het #Girlboss event? Bestel je tickets hier! Prijs voor leden van de bibliotheek is €8,75. Wanneer je niet lid bent betaal is €11,75

 

 

I spy with my little eye… #kenzoworld

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *