HELP MEE OM STRAATINTIMIDATIE EEN HALT TOE TE ROEPEN

HELP MEE OM STRAATINTIMIDATIE EEN HALT TOE TE ROEPEN

“Ik ben het zat om uitgescholden te worden voor vieze slet omdat ik niet reageer op schreeuwende kerels die hey, hallo, joehoe naar me roepen.”

Het naroepen van vrouwen op straat is een serieus probleem. Elke vrouw heeft het wel eens meegemaakt. Soms neem je uit angst opzettelijk een langere route om dit te vermijden, dit kan natuurlijk niet zo doorgaan. Dit probleem moet worden aangepakt, en jij kan hieraan bijdragen door de nieuwe bestuurder te worden bij Stop Straatintimidatie.

Ben jij gedreven, een goede planner, flexibel, zo’n twee uur in de week beschikbaar en beheers jij de Nederlandse taal goed? Dan is dit zeker een baan voor jou!

Deze nog piepjonge stichting is flexibel qua werkzaamheden. Je kunt hierin gaan voor een controlerende functie, maar is net zo geschikt voor iemand die liever meer ondersteunend werkt. Andere werkzaamheden die onder jouw functie vallen zijn het bijhouden van administratie, uitbreiden van operationaliteit, presentaties geven desk research, netwerkbijeenkomsten bijwonen, het schrijven voor fondsaanvragen en (online) marketing.

Wil jij vrouwen verlossen van deze onaanvaardbare situaties, en ondertussen bestuurservaring opdoen en je kwaliteiten verbeteren? Mail dan snel je CV en motivatie naar contact@straatintimatie.nl ?

Niet direct op zoek naar een bestuurders baan, maar wel willen meepraten? Neem dan deel het discussiepanel. Hierin kunnen slachtoffers van straatintimidatie hun mening geven tegenover een groep politici, zodat dit verandert. Kijk voor meer informatie op de website. 

 

Tekst door: Dewi Buzink

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *