Het is coming out day!

Het is coming out day!

Bij Chicks And The City vinden we het ontzettend belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Vandaag vragen we hier een beetje extra aandacht voor want het is Coming Out Day!

dee deeHet is een veelbesproken onderwerp van onze shows. Zo hebben we Miss Dee Dee, een fantastische Drag Queen wel eens te gast gehad in onze show om te praten over diversteit.
In diezelfde show belden we met Gert Jan Verboom die heel veel doet voor de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) gemeenschap in Rotterdam.

 

The hang-out 010, ook een initiatief van Gert Jan Verboom beschrijft op haar Facebookpagina: Vandaag is het Coming Out Day een dag waarbij we ook stil willen staan bij jongeren die nog niet uit de kast kunnen of durven komen or daar gewoon geen behoefte aan hebben. Op Coming Out Day willen we jou vertellen: “It’s all good!”. Uit de kast, in de kast of met de kastdeur op een kier…. in The Hang-Out’s focussen we op zelfacceptatie en ben je in alle fases welkom! Dus vier vandaag als je iets wilt vieren, voel je gesteund als je daar nog niet klaar voor bent en onthoud: “You’re amazing just the way you are.”.

Luister je vaker naar Chicks And The City? Dan ken je onze HuiscolumnNicht Mels ook! Hij maakt er absoluut geen geheim van dat hij homo is, en schreef ook een column genaamd homo?

mels

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *