Hoelahoepen is hip!

Wist je dat je een nieuwe fitnesstrend hebt in Nederland en jij het ongetwijfeld vroeger al deed op het schoolplein? Dat is namelijk hoopdance. Dat is een combinatie van dansen en hoelahoepen en het is moeilijker dan je denkt! in Amerika heeft de hoelahoep een come back op het moment en nu ook in Nederland is het helemaal hot! Onze chick Franklina heeft een les gevolgd bij hoelahooplerares Juliette Barzilaij en onze chick heeft daar een radio reportage over gemaakt! Hoe Franklina het heeft ervaren hoor je woensdag 3 december in de show.

Maar er is meer…

Elke week hebben we de Chicks Quiz waarin je de chick en haar chickplaat moet raden aan de hand van aanwijzingen. Morgen hebben we een hele vette prijs! Namelijk: de DVD met de meiden van Chickaradio, een workshop hoelahoepen van Juliette en een met de hand gemaakte en op jou afgestelde professionele hoelahoop!  Zonder zo’n onwijs hippe hoelahoep, die Juliette zelf maakt, kan je natuurlijk niet alles uit haar les halen dus die moet je hebben! En voor degene die denk dat hoelahoepen voor kinderen of alleen maar jonge mensen is, heeft het mis! hoopdance is voor jong en oud!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luister daarom woensdag 3 december naar Chicks and the City om geen aanwijzing te missen en kans te maken op jouw unieke hoelahoep, een workshop en de DVD! Luisteren kan natuurlijk op 93.4 FM en natuurlijk via deze website.

 

 

 

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *