HUISCOLUMNICHT MELS

Lieve Meiden,

Nu zijn jullie natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar hoe het met mij is? Niet? Helaas! Ik vertel het dus mooi wel.

Het gaat langzaam weer goed met Mels. Zoals velen van jullie weten ben ik enige tijd geleden gedumpt na 12,5 jaar. Mijn vorige column was voor een aantal mensen een mooie gelegenheid om me voor te stellen aan een vrijgezelle kennis,vriend, broer of neef. Natuurlijk ben ik niet overal op ingegaan en heb bedankt voor de eer.

Omdat ik ook niet van steen ben en ik ook weer door moet ben ik ook op wat dates geweest. Helaas zat mijn nieuwe man er niet bij. Het was achteraf een bonte verzameling aan mannen. Vreselijke types (een foto zegt echt niet alles) maar ook hele aardige jongens waar ik later vast nog wel eens iets mee zal gaan drinken en meer niet 😉

Er zat een man bij die via de app echt heel leuk was. Zo’n man waarvan je heel blij kan worden als hij iets naar je stuurt. Je kent het wel .. van die berichtjes dat je door de supermarkt huppelt van blijdschap. Dat je vergeet een foto te vragen voordat je afspreekt en zijn profiel foto “gewoon” wel leuk is. Het moment dat je terug wilt huppelen naar de metro als je hem ziet is dan daar hahahahaha .. Het was een gezellige date, maar zijn foto was duidelijk van een aantal jaar terug. Zijn haargrens was gevlucht naar achteren en speeksel in je mondhoeken bij hard lachen .. TJA .. Het werd hem niet.

Ook kunnen zenuwen een rol spelen. Het is ook spannend om iemand voor het eerst echt te zien. Hoe klinkt een stem? Lacht hij leuk of lacht hij niet? Valt het gesprek stil? Deze jongen (hij was 28 dus een jongen ) had zijn zenuwen niet onder controle. Het begon met stotteren toen we drinken bestelden en hij smeerde zijn vingers in met kruidenboter terwijl het op een stukje brood had gemoeten. Schattig .. maar minder schattig als iemand zijn vingers dan aflikt .. alle vingers met geluid en dit niet door heeft?! .. De gesprekken gingen redelijk vlot. Omdat hij het duidelijk leuker vond dan ik vroeg hij ineens .. “NOU? Slaap ik bij jou? Of Slapen we bij mij? .. ach .. wel lief .. …die dwaas.

Er was ook een perfecte date. Alles was leuk! De man zelf,  onze gesprekken. We zijn zelfs nog even ergens iets gaan drinken. Deze man had humor, maar je had niet het gevoel dat je met Bassie uit was (Ja, die van Adriaan!). We hebben tot laat zitten kletsen. Hij was dus BI seksueel (dit kwam naar voren uit ons gesprek)  en tja .. toen haakte ik af. Van origine ben ik een jaloers secreet en als ik me druk moet maken om mannen EN vrouwen .. dat kan mijn hart niet aan!

Zo zie je maar dat het vinden van een leuke en enigszins normale jongen/man dus echt nog wel een klus is? Perfect bestaat niet. Iemand die in de buurt komt is al leuk, maar die willen we allemaal .. Het gaat een battle worden. Leuk, maar ik win graag. HA!

We gaan er in het nieuwe seizoen een item van maken in Chicks And The City .. Hou het in de gaten!

Tot snel X Mels

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *