#ikdeelRotterdam !

#ikdeelRotterdam !
Fertile Soil Presents: #ikdeelRotterdam

Fertile Soil is een Rotterdams collectief van vrouwen met ambitie die maandelijks samenkomen om elkaar te inspireren en te sparren over hun werkzaamheden/ ideeën.
De vluchtelingen crisis grijpt ons allen enorm aan en een van ons kwam met het idee onze krachten te bundelen en iets te gaan doen. Hier door zijn we op het idee gekomen om een benefiet avond te organiseren. 
illustratieikdeelrotterdam
Nu, een paar weken later is er een heel tof evenement ontstaan wat 13 november a.s gepland staat. Een benefiet avond in Toko 51(op kruiskade 51)
De opbrengst van de avond gaat naar MOAS, een organisatie die vluchtelingen op zee in veiligheid brengt.
De avond zelf is gevuld met live muziek, spoken word en een loterij met geschenken van Rotterdamse ondernemers ( Onder andere Susan Bijl, Koekela en Groos hebben al waren gedoneerd)
 
Naast het ophalen van geld vinden wij het ook erg belangrijk om een positieve boodschap naar buiten te brengen. Daar door is #ikdeelRotterdam ontstaan. Voor mensen die hun stad willen delen, laten zien dat ze om een ander in nood geven en willen helpen. Met #ikdeelRotterdam promoten we ook het event. We hopen natuurlijk dat de avond een succes wordt en we veel geld opkunnen halen voor het goede doel. 
Image-1
Na de benefietavond op 13 november blijft #ikdeelRotterdam bestaan en gaat door met een positieve boodschap verspreiden onder de Rotterdammers. 
 
FertileSoil
van links naar rechts de #SuperChicks: Selam, Brandy, Benmet, Imora, Mariska, Meggie en Iverna
Woensdag 11 november zullen we Selam (een van de deelnemers) tijdens de uitzending bellen om alle ins en outs te horen over dit mooie initiatief!
Chicks And The City iedere woensdag tussen 19:00 en 20:00 op Radio Rijnmond 93.4FM

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *