Ingenieurs op Zuid!

Ingenieurs op Zuid!

Rotterdam Zuid heeft het! Rotterdam Zuid heeft potentie: Nederland vergrijst, Rotterdam Zuid verjongt. Jongeren die Rotterdam keihard nodig heeft voor de stad en het havengebied, verse instroom in de techniek.
Ingenieurs-op-Zuid koppelt technisch talent op Zuid aan technische dienstverlening. ’t Papiertje heb je niet nodig om engineer te zijn & te bouwen aan een mooie stad. Havenwerken voor de Port of Rotterdam, gigantische Led-schermen op het theater, you name it!

Jij kunt Ingenieurs-op-Zuid neerzetten als kiem voor nieuwe ondernemers in de techniek, samen met ons. Ingenieurs op Zuid helpt jongens en meiden op Zuid zichzelf te ontwikkelen als mens, professional en ondernemer. Doe je mee? Ingenieurs-op-Zuid vraagt technische affiniteit, karakter en ondernemersgeest.

Ingenieurs-op-Zuid zoekt een PA / office manager / rechterhand om Ingenieurs-op-Zuid smoel te geven, naast initiatiefnemer Stijn van Leeuwen, succesvol ondernemer in het Rotterdamse. Werkervaring geen vereiste, wel ’n stevige drive. Durf je de uitdaging aan?

Kijk voor meer info op: https://ingenieursopzuid.nl/

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *