Jongeren Service Punt

Jongeren Service Punt

Bij het Jongeren Service Punt (onderdeel van Futuro) kunnen jongeren binnenlopen met problemen op het gebied van huisvesting, gezin, gezondheid, opleiding, werk, financiën, vrijetijdsbesteding, sociale omgeving en justitie. De coaches van het JSP gaan samen met de cliënt aan de slag en op pad om hun probleem op te lossen en hun vragen te beantwoorden.

De casemanagers van het Jongeren Service Punt (JSP) zijn tevens onderdeel van het wijkteam. Mocht blijken dat een jongere complexe problematiek heeft dan volgt er hier een aanmelding.
Naast de begeleiding van jongeren is het JSP ook veel bezig met het opzoeken van een samenwerking. Op dit moment is er al een samenwerking met verschillende scholen in de omgeving, een aantal ondernemers en jongerenwerk-organisaties. Met iedere partner gaan wij op zoek naar de punten waarin wij elkaar als partijen kunnen aanvullen en ondersteunen.

Ben je zelf tussen de 14-27 jaar en heb je hulp nodig of vragen over geld, wonen, scholing of stage? Kom dan langs bij het Jongeren Service Punt (JSP)  in Rotterdam West of Zuid! 
Je kan gewoon binnenlopen op werkdagen tussen 9 en half 6.

Wij kunnen je helpen met het maken van een goed CV, het vinden van werk of stage.

Het JSP is te vinden op onderstaande locaties:
Rotterdam West
Tidemanstraat 80 (Wijkcentrum Post West)
3022 SM Rotterdam
06 179 64 505

Rotterdam Zuid
Grote Kreek 6 (in het pand van het voormalige Krekeltje)
3079 CG Rotterdam
06 179 64 509

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *