13 april: 50+ vrouw & werkloos #KIJKHAAR!

13 april: 50+ vrouw & werkloos #KIJKHAAR!

Professional, zelfbewust, 50+ vrouw… en werkloos. Hopeloos? Welnee! Kijk Haar! helpt ze op weg, inspireert en verbindt en zet de dames terug in hun kracht.

Kijk Haar! is sinds begin 2015 actief. Deze nieuwe stichting is kijkhaar3opgericht door Patty Knoops. Zij heeft veel ervaring met werkzoekenden.

Kijk Haar! biedt een gratis trainings- en empowermentprogramma gericht op 50+ vrouwen met ruime werkervaring, maar helaas afhankelijk van een bijstandsuitkering (of in een vergelijkbare situatie). Het programma wordt gegeven door een team van bevlogen en ervaren coaches en trainers, die zich allen vrijwillig inzetten.

Kijk Haar! biedt vrouwen een ontmoetingsplek om elkaar te stimuleren en te inspireren, om ervaringen te delen en hun netwerk te vergroten.

Omdat het zo belangrijk is dat vrouwen elkaar blijven stimuleren en ervaringen met elkaar delen, om zo hun netwerk te blijven vergroten is Kijk Haar! De Community opgericht. Eens in de paar maanden treffen de dames elkaar tijdens een borrel. Ook op andere momenten treffen ze elkaar, zoals tijdens netwerkevents.

Dit jaar gaat Kijk Haar! door zodat meer vrouwen zichzelf krachtiger kunnen profileren op de arbeidsmarkt. Tot op heden is Kijk Haar! actief geweest in de deelgemeenten Centrum, IJsselmonde en Overschie.

Geïnteresseerden kunnen Kijk Haar! volgen via www.kijkhaar.nu en via https://www.facebook.com/kijkhaar. Op Linkedin heeft Kijk Haar! een openbare groepspagina: Kijk Haar! Werk aan je netwerk.

 

Woensdag 13 april waren Patty en Pieter van de stichting Kijk Haar! te gast bij Chicks And The City. Klik hieronder om de show terug te luisteren.

 

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *